Nieuwe functie bij Effectory; Procesontwikkelaar!

Vanaf vandaag heb ik een nieuwe, super gave functie bij Effectory, vanaf 1 april ben ik de procesontwikkelaar op het Singel.

Wat ga ik dan doen? Dit is mijn functie omschrijving:

Je stapt in een helikopter. Kijkt naar hoe het loopt bij Effectory vanuit een procesbril en kijkt wat het meest nodig is om te veranderen om het soepeler, sneller, klantgerichter et cetera te laten verlopen. Je gaat daar met je helikopter naar toe, land en gaat vervolgens je handen uit de mouwen steken om dit proces te verbeteren. Dit is een gerichte interventie waarbij je klaar bent als de organisatie weer zonder jou door kan. Vervolgens stap je weer in je helicopter en ga je naar het volgende procesissue. Een beetje de Mr. Wolf van de processen dus.

Leuk, leuk, leuk.

Maarrrrrrr. Er is  natuurlijk altijd wel een beer op de weg. Ik moest een test met positief resultaat volbrengen om per 1 april te mogen beginnen. Het heeft te maken met techniek en een helikopter. Gelukkig heeft Lisa geholpen. In vijf stappen is het proces van zakjes steentjes naar een mooi eindresultaat hieronder te volgen. Nu maar hopen dat het goedgekeurd wordt.

De zak met steentjes

Eerlijk is eerlijk, Lisa heeft meegeholpen

Bijna klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *