Storm? Gewoon hardlopen en fietsen!

Afgelopen zondag stormde het behoorlijk en dat ging gepaard met heel wat regen. Het kwam met bakken uit de hemel. Niet normaal. Dus dacht Maaike, ik ga de Zandvoort Circuitrun rennen. Vanwege het goede excuus van een blessure aan mijn achillespees, had ik allang laten weten dat ik niet mee zou lopen met haar. Maar nu moest ik haar natuurlijk wel gaan aanmoedigen. Lisa werd door mijn ouders opgehaald met de auto en ik dacht leuk te gaan fietsen. Dat was een barre tocht in de regen.

Het was het waard! Ondanks de hevige regenval en met heel veel wind tegen, liepen vele bikkels de 12 kilometer in Zandvoort. Lisa, mijn vader en ik stonden in de stromende regen op het strand om mijn zus aan te moedigen. Nadat we haar hadden gezien, haar toe hadden geschreeuw, zijn wij heel hard terug gerend naar de warme strandtent:

Maaike moest toen nog ongeveer 7 kilometer en dat heeft ze met verve volbracht. Top gedaan!

Na een hapje en een warm drankje, ben ik met storm van opzij naar huis gefietst. Lisa was er opgelucht dat ik veilig thuis was en mijn andere grote liefde heb ik direct getrakteerd op een wasbeurt. Die hoognodig was.

29-3-2015 Fiets schoonmaken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *